Evropský parlament odhlasuje i vraždu

3.3. 202442x

Poslankyně EP Vrecionová (ODS) poukázala na síti X na moje hlasování o „vraždě“ Alexeje Navalného. Byl jsem proti rezoluci. Ještě poukázala na to, že poslankyně Konečná (KSČM) a Blaško (nezařazený), kteří nehlasovali vůbec, také neodsoudili vraždu. Celý název byl „Návrh usnesení o vraždě Alexeje Navalného a nezbytnosti opatření EU na podporu politických vězňů a utlačované občanské společnosti v Rusku”. (Celý text je ZDE).

Pro návrh hlasovalo 506 poslanců, proti 9, 32 se zdrželo (jejich hlasy se nepočítají), asi 170 poslanců se neobtěžovalo vůbec hlasovat.

„Drobný problém“ je v tom, že o tom, že Navalný byl zavražděn, nejenže poslanci nemají žádný důkaz, ale dokonce se mohli setkat s informací od šéfa ukrajinské vojenské rozvědky Kyrylo Budanova, jehož výrok citují média: „Asi vás zklamu, ale nakolik víme, tak (Navalnyj) skutečně zemřel na trombózu. Je to víceméně potvrzené. Nemáme to z internetu, ale bohužel jde o přirozenou smrt.“

Takže 93% hlasujících poslanců klidně hlasuje pro rezoluci postavené ne-li na lži, tedy rozhodně na neověřeném tvrzení. Právě tak jsou ochotni odhlasovat, že Země je placatá nebo 2+2 = 5. To není velká nadsázka. Velkou většinou hlasovali pro Green Deal postavený na prokazatelně nepravdivém předpokladu, že hlavní příčinou klimatických změn jsou kysličník uhličitý a metan s jakýmsi samozřejmým, ale zcela nepravdivým předpokladem, že hlavní podíl na jejich výskytu má lidská činnost. Současně je známo, že země EU se na jeho tvorbě lidskou činností podílejí asi 9%. Jeho snížení celosvětově o 4%, což je fakticky cíl Green Dealu, má spasit svět. Kvůli tomuto debilnímu nezodpovědnému rozhodnutí europoslanců je likvidováno zemědělství, průmysl a životní úroveň v EU.

Jsou totiž ochotni odhlasovat cokoli, stačí jim naznačit, jaké hlasování se od nich očekává. Že by europoslanci ve své většině přemýšleli o předpokladech, smyslu a důsledcích, se navrhovatelé projektů, zpráv a rezolucí nemusejí obávat.

Se stejnou samozřejmostí většina europoslanců „odhlasovává“ všechna předložená tvrzení, výzvy a návrhy sankcí, aniž by o dané věci vůbec něco věděla. Stejně odsoudili Rusko za výbuch ve Vrběticích, kde byli náhle pachatelé po sedmi letech bez použitelných „důkazů“ objeveni, stejně odsoudili na návrh Zdechovského Babiše, stejně odhlasovávají další a další půjčky u komerčních bank, které EU není schopna splácet, stejně podporují gigantické dotace státům a projektům, protože se to od nich prostě očekává. Stejně zakazují chemické látky, o kterých nic nevědí a nařizují zemědělcům zelené nápady. Takto nás europoslanci se svým primitivním aktivismem a nezodpovědným hlasováním pomáhají přibližovat třetí světové válce.

Z dálky se Evropský parlament může jevit jako drahé pimprlové divadýlko, ale tak to není. I když nemá zákonodárnou iniciativu (zaplať pánbůh při kvalitě většiny poslanců), iniciuje a hlavně odsouhlasuje nápady úředníků v Evropské komisi, a většinou je ještě „ambiciózně“ zveličuje. Těmito perverzními návrhy se pak musí řídit celá EU (v případě nařízení), nebo je musí pod hrozbou sankcí zahrnout do národní legislativy (směrnice). Evropská rada na tom skoro nikdy nic už nezmění.

Blbost a nezodpovědnost většiny poslanců Evropského parlamentu je tak světodějnou silou. Na prohlubujícím se úpadku a rostoucí bídě v zemích EU je to jasně znát.

Zpět k „vraždě“ Navalného. Přikládám odkaz na záznam proslovu vdovy Navalné ZDE  a vystoupení poslanců k tomuto projevu. Přikládám rozpravu k návrhu rezoluce. ZDE Důsledně je využíván dvojí metr. Poslechněte si to. Tolik koncentrované lži a nenávisti za jednotku času nikde neuvidíte. Všimněte si výzev k válce proti Rusku. Rusko totiž není demokratické, nadnárodní korporace si tam nemohou koupit cokoli za peníze, které si vytiskly.

Vaší pozornosti doporučuji zejména vystoupení slovenského poslance Uhríka a pro srovnání typické vystoupení poslankyně Vrecionové. ZDE

Přikládám tabulku, jak kdo hlasoval (ZDE str 55-56), a post Vrecionové na síti X (komentáře stojí za to…) ZDE.

Volby do Evropského parlamentu jsou důležité. Jestli v něm i po volbách bude velká většina se vším souhlasících a ke všemu ochotných zbabělců, tak pánbůh s námi. A to ještě optimisticky doufám, že mezi tím nezačne třetí světová, kterou horečně připravují.